ADANA / SEYHAN - Mahmud Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Uzman Öğrt. Eren ÖZHALLAÇ - Okul Müdürü

1975 yılında Adanada doğdum. Yeşilyuva ilkokulu, 23 Nisan Ortaokulu ve Adana Erkek Lisesinden mezun oldum 1998 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenlğinden mezun oldum. 2000 yılında Çukurova Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği sertifikası alarak  2001 yılında Diyarbakırın Bismil ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandım. 5 yıl Sınıf Öğretmenliği 4 yıl Müdür yardımcılığı 3 Yılda okul Müdürlüğü yaptıktan sonra alan değişikliği  yaparak Adana Ceyhan Toros Tarım Anadolu Lisesine Fizik Öğretmeni olarak atandım. 2014 yılında atandığım Mahmud Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip lisesinde Fizik Öğretmenliği ve Müdür yardımcılığı Görevlerinden sonra 2019 yılında okul müdürü olarak atandım. Halen görevime devam etmekteyim.