ADANA / SEYHAN - Mahmud Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

Bakanlığımız tarafında gönderilmiş olan kitaplar tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Ağu

DYK başvurları öğrencilerimiz için başlamış olup kursa başvuracak olan öğrencilerimiz E-Kurs modülü üzerinden başvurularını yapabilirler..

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun ....

Tem

OKU(YORUM) projesi kapsamında okulumuzda gerekli çalışmalar yürütülmüş ve proje kapsamında alınan kitaplar okul kütüphanemize kazandırılmıştır.

May

Mescidimize mini bir kitaplık oluşturarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk

May

Rehberlik servisimiz öğrencilerimize verimli ders çalışma broşürleri dağıtarak öğrencileri verimli ders çalışma teknikleri hakkında bilgilendirdi.

May

Bilgi yarışmamızı bugün itibarı ile bitirdik.

9D-10C-11A-12A sınıfları şubeler bazında birinci olmuşlardır. Sınıflarımızı tebrik ederiz. Süreç içerisinde komisyonda görevli olan Özlem Seriner, Kemal Barışan, Abdullah Bindebir, Seçkin İçme ve soruları hazırlamamızda yardımcı olan değerli tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz ara karnelerini alarak 9 günlük tatile çıkmanın heyecanını yaşadılar

Ekm

OKULUMUZ VE TGSP GENÇLİK LİDERLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA TANIŞMA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.